Понеділок
20.05.2024
05:18
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Садовська філія КЗ "Близнюківський ліцей "
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 28 » Річниця школи
10:17
Річниця школи

Садовську школу не забудем ніколи,
Бо у серці єдина лиш вона, повір.
Друзі надійні, вчителі наче рідні,
Спогади кращі в школі цій.

Напередодні Дня працівників освіти Садовська ЗОШ І-ІІІ ступенів радо зустрічала гостей. У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались на подвір’ї школи  колишні випускники, а тепер лікарі, вчителі, водії, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи.
Хтось зовсім недавно залишив рідну парту, а для когось вже  багато  років тому пролунав останній дзвоник, та усіх їх об’єднують вчителі, незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

Завдяки старанням учнів та  вчителів для всіх охочих була організована екскурсія рідною школою. У коридорі працювала реєстраційна комісія, а в класах були створені тематичні локації: «Шкільний вернісаж», «Крізь роки…», «Фотостудія», «Музейна кімната». З цікавістю роздивлялись  гості старі фотографії, шукаючи на них знайомі обличчя, милувались виставкою художніх робіт, захоплено розглядали музейні експонати, робили фото на згадку. 

Під час проведення традиційного святкового концерту кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні. Із щирими побажаннями звернулись до присутніх почесні гості свята: голова Близнюківської  районної ради - випускник Садовської школи  В.В.Бреус, начальник відділу освіти, молоді та спорту Л.В.Бондаренко, колишній вчитель школи - отець Дмитрій. Приємним сюрпризом для колективу навчального закладу став подарунок від Володимира Вікторовича – сучасний плазмовий телевізор. У привітальному слові директор школи Тамара Іванівна Томашинець  підкреслила, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу із часом.

Господиня закладу привітала зі святом  вчителів-ветеранів педагогічної праці: М.В. Хижняк, З.П.Андрійчук, Н.В.Мороз, В.І.Романцова, В.П. Нестеренко, подякувала за їхню нелегку працю та побажала нев’янучого оптимізму, міцного здоров’я  і бадьорості духу. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих педагогів, які відійшли у вічність.

За підрахунками реєстраційної комісії найбільше зібралось випускників 1988 і 1993 років. Вони привітали педколектив теплими словами, а  для учнів приготували подарунки (спортивний інвентар). Цікавою і різноманітною була концертна програма. У виконанні учнів та вчителів весело лунали пісні про школу, рідний край. Бурхливими оплесками зустріли глядачі виступи колишніх випускників: Д.Греська, С.Пустовойко, О.Галаган. Неабияк підняв настрій і виступ драмгуртківців під керівництвом  А.М.Закривидороги.

Особливо сподобалось його музичне попурі, в якому прозвучали найпопулярніші хіти 1950-2018 років. Всі дружно підспівували артистичному керівникові драмгуртка знайомі з дитинства мелодії. Порадували своїм талантом і юні танцюристи школи.

Навчальний заклад в селі - це храм високої культури, гуманності, центр духовного життя. Сподіваємось, що наша школа ще довго буде жити, процвітати, і ми всі разом відсвяткуємо ще не один ювілей.

Село живе, коли сміються діти,
Коли у жовтні пломеніють квіти,
Коли пшениці заквітчають поле,
Коли живе, радіє рідна школа.

Переглядів: 121 | Додав: sadove | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites